Skip to main content
search

Monday, Tuesday, Thursday & Friday Schedule

  • A1/B5 7:45 – 9:10 (85 min)
  • A2/B6 9:15 – 10:40 (85 min)
  • A3/B7 10:45 – 12:05 (80 min)
  • LUNCH 12:05 – 12:45 (40 min)
  • A4/B8 12:50 – 2:15 (85 min)

Collaboration Wednesdays

  • A1/B5 7:45 – 8:40 (55 min)
  • A2/B6 8:45 – 9:45 (60 min)
  • A3/B7 9:50 – 10:45 (55 min)
  • A4/B8 10:50 – 11:45 (55 min)
  •  LUNCH  11:45 – 12:15 (30 min)
  • Teacher Work Time 12:15–12:45
  • Teacher Collab. 12:45–2:45pm

1st Period Assembly Schedule

  • A1 / B5  7:45 – 7:50 am (Take Roll)
  • Assembly 7:50 – 8:45 am (55min)
  • A1 8:50 – 10:00 (70 min)
  • A2 / B6 10:05 – 11:15 (70 min)
  • A3 / B7 11:20 – 12:30 (70 min)
  • LUNCH 12:30 – 1:00 (30 min)
  • A4/B8   1:05 – 2:15 (70 min)

2nd Period Assembly Schedule

  • A1 / B5 7:45 – 8:55 (70 min)
  •  A2 / B6 9:00 (Take Roll)
  • Assembly 9:05 – 10:00 (55 min)
  • A2 / B6 10:05 – 11:15 (70 min)
  • A3 / B7 11:20 – 12:30 (70 min)
  • LUNCH 12:30 – 1:00 (30 min)
  • A4 / B8   1:05 – 2:15 (70 min)

3rd Period Assembly Schedule

  • A1 / B5 7:45 – 8:55 (70 min)
  • A2 / B6 9:00 – 10:10 (70 min)
  • A3 / B7 10:15 (Take Roll)
  • Assembly 10:20 – 11:15 (55 min)
  • LUNCH 12:30 – 1:00 (30 min)
  • A4 / B8   1:05 – 2:15 (70 min)

End of Day Shorten Assembly Schedule

         

  • A1 / B5 7:45 – 9:00 (75 min)
  • A2 / B6 9:05 – 10:20 (75 min)
  • A3 / B7 10:25 – 11:40 (75 min)
  • LUNCH 11:40 – 12:10 (30 min)
  • A4 / B8 12:15 – 1:30 (75 min)
  • Assembly 1:35 – 2:15 (40 min)

Extended Lunch Schedule

  • A1/B5. 7:45 – 9:05 (80 min)
  • A2/B6. 9:10 – 10:30 (80 min)
  • A3/B7  10:35 – 11:55 (80 min)
  • A4/B8. 12:00 – 1:20 (80 min)
  • Lunch 1:20 – 2:15 (55 min)

Bruin Den Schedule

  • 1st 7:45 AM 9:05 AM (80 min)
  • Bruin Den 9:05 9:30 (25 Min)
  • 2nd Per 9:35 10:55 (80min)
  • 3rd Per 11:00 12:20 (80 min)
  • Lunch 12:20 12:50 (30 min)
  • 4th Per 12:55 2:15 (80 min)

Minimal Day 2nd Period Assembly Schedule 

  • A1/ B5  7:45- 8:15
  • A2/ B6 8:20-8:50
  • Assembly 8:55 – 9:50
  • A3/ B7 9:55-10:25
  • A4/ B8 10:30-11:00
  • Lunch 11:00-11:15

2nd Period Assembly Schedule {Collaboration Day)

  • Al 7:45- 8:30 45 Minutes
  • A2 8:35 – (Take Roll)
  • Assembly  8:40- 9:20 (40 Min)
  • A2 9:25 10:10 (45 Min)
  • A3 10:15 11:00 (45 Min)
  • A4 11:05 11:50 (45 Min)
    Lunch 11:50 12:20 30 Minutes
  • Teacher Work Time 12:20-12:45
  • Teacher Collab. 12:45-2:45

Minimal Day  

  • A1/ B5  7:45- 8:30
  • A2/ B6 8:35-9:20
  • A3/ B7 9:25-10:10
  • A4/ B8 10:15-11:00
  • Lunch 11:00-11:15

 

Close Menu
en_USEnglish